У США арештували без права внесення застави репера P. Diddy

У США арештували без права внесення застави репера P. Diddy

Укрінформ
Американський репер, музичний продюсер й актор Шон Комбз (також відомий як P. Diddy), якого на початку тижня затримали правоохоронці за декількома звинуваченнями, залишається без права внесення застави у СІЗО в Брукліні, штат Нью-Йорк.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Очікується, що Комбз знову постане перед судом у середу після обіду.

До цього моменту він перебуватиме у частині СІЗО, яке використовується для розміщення заарештованих, які, серед інших причин, потребують додаткового захисту.

Раніше багато відомих людей тимчасово утримувалися в цьому місці, включаючи іншого репера Р. Келлі та засновник вже збанкрутілої криптовалютної біржі FTX Сем Бенкман-Фрід.

Зазначається, що Комбзу було відмовлено у звільненні під заставу та взято під варту у вівторок після того, як він не визнав себе винним у федеральному суді за звинуваченнями в змові з метою рекету й секс-торгівлею.

За версією слідства, репер «створив і керував злочинною організацією через свою бізнес-імперію, яка причетна до скоєння злочинів, включаючи секс-торгівлю, примусову працю, викрадення людей, підпали, хабарництво та перешкоджання правосуддю».

Прокурори стверджували, що один із найвідоміших реперів у світі не повинен бути звільнений з СІЗО, оскільки він раніше вже звертався до свідків і жертв злочинів, в скоєнні яких його підозрюють.

Комбз оскаржить рішення про його утримання без права внесення застави перед суддею окружного суду США Ендрю Картером у середу. Якщо апеляцію буде відхилено, Комбза помістять назад до слідчого ізолятора.

Як відомо, Шон Джон Комбз - американський репер, музичний продюсер, актор, підприємець. Народився у Гарлемі та виріс у Маунт-Вернонті у Нью-Йорку.

Читайте також: У США помер відомий репер Fatman Scoop

У ході своєї кар'єри використовував сценічні псевдоніми Пафф Дедді (Puff Daddy), Пі Дідді (P. Diddy), Дідді (Diddy). У 2009 році заснував групу Diddy - Dirty Money.

За оцінкою журналів Forbes і Time, Шон Комбз є одним з найбільш впливових і заможних діячів світу хіп-хопу.

Станом на 2022 рік його статок оцінюється в $1 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-