Квитки на топові вистави у театрі Франка продаватимуть після верифікації Дія.Підписом

Квитки на топові вистави у театрі Франка продаватимуть після верифікації Дія.Підписом

Укрінформ
З метою боротьби із перекупами Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка продаватиме квитки на найпопулярніші вистави після верифікації на сайті за допомогою Дія.Підпису.

Про це повідомив у Телеграмі віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Дія.Підпис вже працює в Укрзалізниці і допомагає відсіювати спекулянтів. Українці давно просили про таку ж систему для купівлі квитків у театр Франка, бо «Дія» — це зручно. А зараз ви вже можете верифікувати свій акаунт через Дія.Підпис на сайті театру», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Федорова, тепер лише з верифікацією можна придбати квитки на сайті на наступні вистави: «Конотопська відьма» від 30.10, «Грек Зорба» від 24.10, «Авантюрист» від 27.10, «Житейське море» від 23.10, «Весілля Фігаро» від 26.10.

Читайте також: Глядачі з вадами зору і слуху зможуть переглянути вистави театру оперети через мобільний застосунок

Зазначається, що одна людина може придбати не більше 4 квитків на одну виставу.

Як повідомляв Укрінформ, з 1 серпня продаж квитків на низку міжнародних рейсів Укрзалізниці здійснюватиметься виключно з верифікацією через Дія.Підпис.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-