Фільм про розвідника Андрія Рублюка сьогодні ввечері покажуть по телебаченню

Фільм про розвідника Андрія Рублюка сьогодні ввечері покажуть по телебаченню

Укрінформ
Документальний фільм про воїна спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Артан” Андрія Рублюка покажуть у неділю, 22 вересня, на всіх каналах національного марафону “Єдині новини” о 22:10.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР МОУ.

За словами героя фільму, “набагато гірше, коли людина втрачає волю до боротьби. А руки-ноги – це просто шматки мʼяса, не більше і не менше...”

Під час однієї з операцій розвідник зазнав важких поранень, втратив обидві руки, ногу, мало не осліп, пережив клінічну смерть… Але завдяки надзвичайній силі волі, після важкої реабілітації, болю й зусиль, він повернувся до виконання бойових завдань у своєму підрозділі.

У столичному кінотеатрі “Оскар” у суботу, 21 вересня відбувся допремʼєрний показ документального фільму “Артанець”. За словами розвідників, стрічка не лише про особистий шлях Рублюка, вона про всіх, хто щодня бореться: за свободу, за гідність, за життя.

“Це нагадування, що наша боротьба триває, і її сила – в таких людях, як герой фільму”, - підкреслили у ГУР.

За словами представника ГУР МО України Євгенія Єріна, це фільм-мотиватор, попри всю трагічність ситуації - він надихає, заряджає позитивом і подає той правильний приклад, коли не зважаючи ні на що людина бореться і йде вперед до перемоги.

Читайте також: Зйомки фільму «Режисер» в Одесі почнуться навесні - кіностудія

Як повідомляв Укрінформ, на дев'ятиповерхівці у Харкові створили мурал на честь загиблого бійця спецпідрозділу ГУР Kraken Олега Сапаленка.

Фото: ГУР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-