V Карпатський гірський кінофестиваль оголосив переможців

V Карпатський гірський кінофестиваль оголосив переможців

Укрінформ
В Ужгороді оголосили переможців V Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю, під час якого протягом трьох днів глядачі та критики дивилися та оцінювали 30 фільмів про гори.

Про це повідомляє Карпатський гірський кінофестиваль у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Оголошені переможці V Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю. Із 20 по 22 вересня у театрі ляльок «Бавка» в Ужгороді глядачі переглянули 30 повних та короткометражних стрічок про гори, туризм та суспільство із понад 15 країн", - йдеться у повідомленні.

Отож, цьогоріч кращими у номінаціях «повнометражний», «короткометражний», «ігровий» та «анімаційний» стали фільми, відповідно: «Кипарис», режисер Микола Носок (Україна), «Що ми втратили?», режисерка Марися Нікітюк (Україна), «Моя дівчинка», режисерка Кароліна Офелі (Франція) та «Антеор», режисер Патріс-Жосеф Блан (Франція).

Читайте також: У Варшаві 11 жовтня відкриється 40-й міжнародний кінофестиваль

Також організатори повідомили, що під час фестивалю зібрали понад ₴18 тисяч - на ці кошти закуплять дрон-бомбер для ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Карпатський гірський міжнародний кінофестиваль є культурною подією на заході України і сприяє розвитку кіномистецтва, розширенню мережі туризму та обізнаності про стан екології в регіоні.

Фото ілюстративне: Суспільне Закарпаття

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-