Науково-технічна бібліотека КПІ здобула звання «Бібліотека року 2024»

Науково-технічна бібліотека КПІ здобула звання «Бібліотека року 2024»

Укрінформ
Науково-технічна бібліотека ім. Г.І.Денисенка Національного технічного університету України здобула почесне звання "Бібліотека року 2024" за результатами конкурсів, проведених Українською бібліотечною асоціацією до Всеукраїнського дня бібліотек.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Українська бібліотечна асоціація.

Звання присвоєне за проєкт "Сучасний освітній безпечний простір CLUST Space".

У номінації "Великі бібліотеки" друге місце здобула Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека за проєкт "Хмельницький: Гуртуймося заради Перемоги: перезавантаження постраждалих від війни через оздоровчо-психологічну підтримку та розробку соціально-економічних проєктів".

У номінації "Середні бібліотеки" друге місце посів комунальний заклад Сумської міської ради "Сумська публічна бібліотека" за проєкт "Організація роботи бібліотек із внутрішньо переміщеними особами, розширення репертуару бібліотечних послуг в умовах воєнного часу".

У номінації "Малі бібліотеки" друге місце належить бібліотеці для дітей "Публічна бібліотека" Бобровицької міської ради Чернігівської області за проєкт "Простір, безпечний для дітей".

Читайте також: Росіяни знищили або пошкодили в Україні майже тисячу бібліотек - Кремінь

Також УБА визначила лауреатів всеукраїнського конкурсу на здобуття звання "Бібліотека року 2024" у трьох номінаціях і нагородила почесними відзнаками. 

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Свято встановлене згідно з указом Президента від 14 травня 1998 року.

Фото: library.kpi.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-