Фільм «Кіборги. Герої не вмирають» покажуть у Варшаві 4 жовтня

Фільм «Кіборги. Герої не вмирають» покажуть у Варшаві 4 жовтня

Укрінформ
У Варшаві 4 жовтня відбудеться показ фільму "Кіборги. Герої не вмирають" режисера Ахтема Сеітаблаєва.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці фільму у Фейсбуці.

Кіноклуб “Українського дому” запрошує на перегляд фільму "Кіборги. Герої не вмирають" 4 жовтня о 18:00. Показ відбудеться у Варшаві за адресою: вул. Заменгофа, 1.

Як зазначається, історія розгортається протягом двотижневого чергування у Донецькому аеропорту одного батальйону у 2014 році. Добровольча група вперше приїздить до гарячої точки, яку вже чотири місяці обороняють українські військові, та віч-на-віч стикаються зі страшним обличчям війни. Захищати її стають не лише професійні військові, а й добровольчі корпуси.

Це зіткнення – безумовний виклик для всього свiту – стало початком формування нової самоідентифікації громадян України. Під час та після трагічного історичного моменту виник силует нової країни, яка шанує свою державність; під час нього люди почали створювати міф про нових героїв – безстрашних, готових здійснити неймовірне заради близьких, рідних і України.

Фільм демонструватимуть українською та російською мовами з англійськими субтитрами.

Фільм зняв режисер-постановник Ахтем Сеітаблаєв за сценарієм Наталії Ворожбит.

У фільмі виконували ролі В'ячеслав Довженко, Андрій Ісаєнко, Роман Ясіновський, Макар Тихомиров, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Костянтин Темляк, Роман Семисал.

Читайте також: Тур «Кіно заради Перемоги!» охопив 394 населені пункти та військові частини у 23 областях

Також у фільмі знялися Олександр Загородний, Владислав Журенко, Олег Драч, Олександр Мельник, Всеволод Шекіта, Ігор Салімонов, Євген Нищук, Андрій Шараськін.

Вхід вільний.

Як повідомляв Укрінформ, оборона міжнародного Донецького аеропорту ім. Сергія Прокоф'єва тривала 242 дні з вересня 2014 року до 23 січня 2015 року і стали одними з найзапекліших у війні на сході України.

Фото: пресслужба Takflix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-