У Львові до Дня захисників і захисниць України відбувся урочистий концерт

У Львові до Дня захисників і захисниць України відбувся урочистий концерт

Фото
Укрінформ
У Львові з нагоди Дня захисників і захисниць України на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбувся урочистий концерт.

Про це повідомила Львівська ОВА, передає Укрінформ.

“1 жовтня на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасу Шевченку пройшов урочистий концерт з нагоди Дня захисників і захисниць України”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що захід об'єднав військових, ветеранів, їхні родини та жителів міста, щоб висловити вдячність українським захисникам і захисницям, які боронять незалежність України.

У Львові до Дня захисників і захисниць України відбувся урочистий концерт / Фото: Анастасія Смольєнко. Укрінформ

Начальник ОВА Максим Козицький у вітальному слові подякував усім воїнам, ветеранам та їх родинам і вручив нагороди військовослужбовцям.

“Дякую вам за кожен прожитий день — день, прожитий ціною вашої крові та поту. Наше завдання, тих, хто не воює, зробити все можливе для вашої підтримки. Дякую родинам за підтримку і любов, за розуміння, за важкі дзвінки і бажання почувати “Як ти”. Прошу пам'ятати кожного, хто сьогодні бачить нас і чує, якою ціною українських воїнів ми бережемо і творимо українську державу”, – зазначив Козицький.

Читайте також: У Тернополі вручили нагороди військовим з нагоди Дня захисників і захисниць України

Протягом вечора для гостей виступали відомі артисти: SHUMEI, гурт “Один в каное” та Святослав Вакарчук.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві день захисників та захисниць відзначили проведенням сімейного фестивалю з козацькими іграми, показовою регатою, ярмарком виробів у стилі хендмейд та лотереєю на користь ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-