Костюми і реквізит із «Гри престолів» продали на аукціоні за понад $21 мільйон

Костюми і реквізит із «Гри престолів» продали на аукціоні за понад $21 мільйон

Укрінформ
На аукціоні Heritage Auctions у Техасі продали за понад 21 мільйон доларів костюми і реквізит зі зйомок серіалу «Гра престолів».

Про це повідомляє Associated Press, передає Укрінформ.

Зазначається, що загалом на торги було виставлено понад 900 лотів. Серед них були, зокрема, обладунки, зброя та прикраси героїв серіалу.

Найдорожчим лотом виявився Залізний трон - після шестихвилинних торгів його продано за 1,49 мільйона доларів. Копія Залізного трону була виконана із пластику, покрита металевою фарбою й оздоблена.

Меч Довгий кіготь, що належав Джонові Сноу, продано за 400 тисяч доларів, а костюм цього героя – за 337 500 доларів. Обладунки Джеймі Ланністера із чорної шкіри принесли Heritage Auctions 275 тисяч доларів, а обладунки Королівської гвардії разом із мечем Вірний клятві – 212 500 доларів. Обладунки Грегора Клігана продали за 212 500 доларів.

Сірий замшевий костюм Деєнеріс Таргарієн продали за 112 500 доларів, що на 100 тисяч більше від початкової ціни. Кінцева вартість червоної оксамитової сукні, яку носила Серсея Ланністер, становила 137 500 доларів і на 122 500 доларів перевищила стартову.

Читайте також: Легендарну гітару Гаррісона покажуть у музеях Європи, а потім продадуть на аукціоні

Аукціонний дім Heritage Auctions заявив, що торги принесли 21,1 мільйона доларів.

Як повідомлялося, у листопаді на аукціоні Propstore у Лондоні на продаж виставлять 1800 лотів, серед яких костюм Бетмена із однойменного фільму Тіма Бертона, шолом штурмовика із франшизи «Зоряні війни» та маска із фільму «Крик».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-