На кінофестивалі у Котбусі покажуть п’ять українських фільмів

На кінофестивалі у Котбусі покажуть п’ять українських фільмів

Укрінформ
На міжнародному кінофестивалі Film Festival Cottbus (Німеччина) відбудуться покази п’яти українських стрічок.

Про це повідомило Державне агентство України з питань кіно, передає Укрінформ.

"З 5 до 10 листопада 2024 року на Film Festival Cottbus відбудуться покази п’яти українських стрічок у конкурсних секціях фестивалю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на кінофестивалі презентують: «Ти – космос», режисера Павла Острікова (за підтримки Держкіно) – секція Featurefilm competition; «Дім за склом», режисера Тараса Дроня (за підтримки Держкіно)– секція Midnightmadness; «Stories from the cellar», режисерки Тетяни Ходаковської – секція Spectrum; «Zinema», режисера Корнія Грицюка – секція Spectrum; «Як це було», режисерки Анастасії Солоневич – секція MIOB.

Читайте також: Розпочався прокат скандального кінофільму про ранні роки Трампа

Film Festival Cottbus (FFC) був започаткований у 1991 році. Сьогодні він є одним із найбільш знаних у світі кінофестивалів Східної Європи. Конкурси та інші національні й тематичні розділи і програми пропонують глядачам можливість побачити фільми зі Східної та Центральної Європи.

Читайте також: Фільм «Редакція» сьогодні покажуть на кінофестивалі «Молодість» у Німеччині

Як повідомлялося, у 2023 році фільм «Назавжди-Назавжди» української режисерки Анни Бурячкової переміг в основному конкурсі міжнародного кінофестивалю Film Festival Cottbus.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-