У Франції розпочався суд над актором Жераром Депардьє, якого звинувачують у домаганнях

У Франції розпочався суд над актором Жераром Депардьє, якого звинувачують у домаганнях

Укрінформ
У Парижі 28 жовтня розпочався судовий процес у справі актора Жерара Депардьє, якого звинувачують у сексуальних домаганнях. Зірка європейського кіно на засідання не прийшов.

Про це повідомляє BFMTV, передає Укрінформ.

Як зазначається, адвокат Депардьє за кілька хвилин до початку засідання повідомив, що актор не зможе бути присутнім через стан здоров'я.

"Жерар Депардьє дуже хворий і, на жаль, лікарі заборонили йому бути присутнім на слуханнях", - сказав він.

Адвокат додав, що його клієнт просить перенести судовий процес на пізніший термін.

Перед будівлею суду відбулась акція на підтримку всіх жінок, які стали жертвами сексуальних домагань. Серед демонстрантів переважну більшість становили жінки.

Як повідомлялося, 75-річного Депардьє звинувачують у домаганнях до двох жінок під час зйомок фільму Жана Беккера «Зелені віконниці» (Les Volets Verts) у 2021 році.

Читайте також: Роман Поланскі постане перед судом за ймовірне зґвалтування дівчинки-підлітка

У квітні актора допитали та взяли під варту після звинувачень у сексуальному насильстві, яке він вчинив щодо двох жінок. Ці випадки накладаються на численні інші судові позови проти зірки французького кіно.

Зокрема, Депардьє перебуває під слідством з грудня 2020 року за зґвалтування та сексуальне насильство щодо акторки Шарлотти Арнольд. Крім того, розслідування було розпочато за скаргою колишньої асистентки на знімальному майданчику, яка звинуватила його в сексуальному насильстві в 2014 році. Ще одна скарга на сексуальне насильство, подана актрисою Елен Даррас щодо подій 2007 року, була закрита у зв'язку із закінченням терміну давності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-