Борщ, котлети й вергуни: в Японії провели майстер-клас української кухні
Про це повідомляється на Facebook-сторінці Асоціації.
«Японсько-українська культурна Асоціація та Посольство України в Японії провели майстер-клас української кухні. Готували борщ, котлету по-київськи та вергуни», - йдеться в повідомленні.
Організатори майстер-класу щиро подякували всім участникам, що з’їхалися з різних куточків префектури Айті та міста Наґоя для участі в кулінарному заході.
«Дуже приємно усвідомлювати, що з кожним разом все більше і більше жителів Японії цікавиться українськими стравами», - відзначили в Асоціації.
В Японсько-українській культурній Асоціації також розповіли, що цього разу бажаючих навчитися готувати українські страви було дуже багато, тому не всі охочі потрапили на захід, за що організатори щиро перепросили.
В Асоціації зазначили, що отримали багато приємних відгуків від учасників, які висловили з бажання й надалі брати участь у майстер-класах української кухні.
Наступний майстер-клас відбудеться 7 березня 2020 року, рєстрація учасників вже розпочалася.
Фото: Japanese Ukrainian Culture Association NPO JUCA у Facebook