У Австрії українців запросили на творчий захід «Різдвяний подарунок»

У Австрії українців запросили на творчий захід «Різдвяний подарунок»

Укрінформ
Товариство української культури в Австрії ім. Лесі Українки (ТУКА) за підтримки Посольства України в Австрії та у співпраці з українським етнографічним музеєм «Петриківка» запросило Українців Лінца на захід «Різдвяний подарунок».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила голова ТУКА Інна Савченко.

Захід відбудеться 4 грудня о 15:30 та 5 грудня о 15:30 в Edith-Stein-Seminarraum | Harrachstraße 4 | 4020 Linz (навпроти OK-Platz) центр Лінцу.

  • На учасників події чекають «Петриківка – народний розпис» – лекція та практичний курс для всіх охочих «від 6 до 106 років" від Mag. art. Денис Савченко, Europagymnasium | Kepler – Lisa – Ella, Leitung Art Club Talente OÖ. Вхід вільний.
  • Невелика виставка живопису майстра петриківського розпису Олександра Опарія;
  • Пензлі, фарби, папір для малювання, вироби з дерева/скла тощо для розпису;
  • Програма також включає затишне спілкування за кавою/чаєм та смаколиками!

Зауважується, що кожен учасник може забрати додому кілька власноруч виготовлених творів, що будуть створені під час цього майстер курсу.

Вхід вільний. Кількість учасників на курс обмежена до 20 осіб. Зареєструватися можна, надіславши електронний лист на адресу tuka.ukr.at@gmail.com. Охочих відвідати захід просять звернути увагу на діючі заходи проти коронавірусу.

Організатори подякували LASER & more, Waltraud Lechthaler – Schmuck, A. Zaussinger Bau- und Transporte за люб'язну підтримку. Також висловлена подяка майстрам-художникам петриківського розпису Галині Назаренко й Олександру Опарію за постійну підтримку у підготовці заходу.

Нагадаємо, у вересні столиці Австрії відкрився український культурно-релігійний центр Open Space Barbareum.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-