Український театр Фінляндії проведе велике театральне свято

Український театр Фінляндії проведе велике театральне свято

Укрінформ
Український театр Фінляндії разом з Товариством українців у Фінляндії та за підтримки Посольства України до 60-річчя від дня народження та 40-річчя творчої діяльності художнього керівника та головного режисера театру Ігоря Фрея представляють велике театральне свято «Історія одного кохання». 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У заході візьмуть участь провідні актори Українського театру Фінляндії та зіркові гості з України, Естонії, Швеції та Фінляндії.

Читайте також: Українські книжки отримали 13 муніципальних бібліотек Фінляндії

Перша дія свята – вистава «Це все вона». У виставі беруть участь відомі українські актори театру та кіно, неперевершена Римма Зюбіна та чарівний Олег Коркушко. Постановка Влади Бєлозоренко. Керівник проєкту Соломія Буй.

Друга дія свята – Великий театральний бенефіс Ігоря Фрея «Історія одного кохання» у виконанні акторів Українського Театру Фінляндії.

Дата свята: 29 січня 2022 року. Початок о 18.00. Продаж квитків з 17.00. 

Читайте також: У Фінляндії провели Дні українського кіно

"У фойє театру на глядачів чекатимуть найсмачніші українські смаколики. Цього разу весь виторг українського буфету піде на благодійність у дві фінські волонтерські групи: Друзі Ірпінського шпиталю та Волонтерське об'єднання патріотів "Мурашник" Фінська сотня", – йдеться в анонсі.

Вартість квитка становить 20 євро. Продаж квитків відбуватиметься перед виставою за готівку. 

Охочі замовити квитки попередньо й оплатити їх безготівково можуть перерахувати гроші на наступні реквізити: Отримувач – Suomen Ukrainalainen Teatteri. Рахунок – FI10 1544 3000 0516 28. Viite – 35790

У рядку для повідомлення потрібно вказати кількість квитків і на чиє прізвище потрібно їх забронювати. Ці квитки можна буде отримати перед виставою на касі.

Також квитки можна замовити, надіславши текстове повідомлення за телефоном: +358449466686.

Нагадаємо, у Посольстві України в Фінляндії за участі української громади відбувся святковий захід, присвячений Дню Святого Миколая.

Фото: Ukrainian Theater in Finland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-