Українці у Вроцлаві долучилося до міжнародної молитви за мир в Україні

Українці у Вроцлаві долучилося до міжнародної молитви за мир в Україні

Укрінформ
Генеральне консульство та українці у Вроцлаві (Польща) під час служіння у Вроцлавському Соборі долучилися до міжнародної молитви за мир в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство повідомило у Фейсбуці.

«З Божою допомогою український народ упорається з нинішнім викликом, захистить свою державність, суверенітет та територіальну цілісність. Тому українці у Вроцлаві об’єднались в молитві за захисників України, а також кожного, хто своєю сумлінною працею, ініціативою та відповідальною громадянською позицією зміцнює обороноздатність нашої держави», – йдеться в дописі.

У Генконсульстві нагадали, що провести служіння 26-го січня у храмах в усьому світі закликав людей доброї волі Папа Римський Франциск. Із закликом долучитися до молитви за Україну звернулась всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій, а також отець та Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Як повідомляв Укрінформ, у Вроцлаві відбулося святкування ХХV «Вроцлавської куті», організоване головою Вроцлавського кола Об’єднання українців Ігорем Саламоном за підтримки колишнього Почесного консула України у Вроцлаві Г. Джіка та нині вже діючого Генконсульства.

Фото: ГКУ у Вроцлаві

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-