Кредитова спілка у США пропонує охочим розмістити біля будинків таблички на підтримку України

Кредитова спілка у США пропонує охочим розмістити біля будинків таблички на підтримку України

Укрінформ
У США кредитова спілка Suma Yonkers Federal Credit Union пропонує всім охочим розмістити перед своїми будинками таблички на підтримку України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці спілки у Фейсбуці

Зазначається, що отримати таблички можна у відділенні спілки в Йонкерсі, або ж у церкві святого Михайла в найближчу неділю. 

Варто зазначити, що Suma Yonkers FCU - це фінансова установа, що надає повний спектр послуг членам українсько-американського походження в округах Вестчестер, Рокленд і Ферфілд вже більше 50 років.

Як повідомлялося, Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо кордонів. Російські війська можуть також просунутися із Білорусі.

Ці військові приготування Кремль намагається використовувати для прямого шантажу США та НАТО, яким висуває ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки. У разі відмови Заходу прийняти такі російські «пропозиції», кремлівська влада публічно загрожує застосувати заходи «військового та військово-технічного характеру».

Фото: SUMA Federal Credit Union/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-