Українці у відеоролику подякували полякам за підтримку у світлі агресії рф

Українці у відеоролику подякували полякам за підтримку у світлі агресії рф

Відео
Укрінформ
Міністерство закордонних справ України разом із Посольством України в Республіці Польща та креативною агенцією banda презентували відеоролик, який покликаний висловити щиру подяку усьому польському народові та його уряду за неоціненну допомогу народу України.

Про це інформує Посольство України в РП, передає Укрінформ.

“Братній польський народе, з першого дня війни ти безупинно допомагаєш Україні всім, чим можеш. Українці дякують тобі від щирого серця. Але жодних слів не вистачить для того, щоб висловити нашу щиру вдячність за те, що ти робиш. За нашу і вашу свободу!”, - йдеться у відеоролику.

З використанням реальних кадрів, відео створене, аби продемонструвати глибоку вдячність мільйонам поляків за потужну допомогу та підтримку Україні під час війни, яку підступно розпочала росія. Як наголошується, вже з перших днів повномасштабного вторгнення Польща почала приймати українських жінок та дітей, які були змушені тікати зі своїх домівок від бойових дій. Поляки продовжують це робити і до сьогодні. Українці відчувають та цінують цю неймовірну підтримку й завжди пам’ятатимуть це.

“Ми ніколи не забудемо руку допомоги від Польщі у ці складні часи для нашої держави” - говорять українці.

Відео подяки польському народу є першим із серії відеороликів, його створено польською та англійською мовами.

Нагадаємо, що 24 лютого, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, сайт war.ukraine.ua забезпечує світу вільний доступ до правдивої інформації про війну в Україні.

Юрій Банахевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-