У рамках кампанії СКУ на передову надійшли ізраїльські бандажі на 650 тис. дол.

У рамках кампанії СКУ на передову надійшли ізраїльські бандажі на 650 тис. дол.

Відео
Укрінформ
За кошти, зібрані у рамках кампанії Світового конґресу українців #UniteWithUkraine, на передову надійшли ізраїльські бандажі вартістю 650 тис. дол., що стало найбільшою недержавною поставкою подібних товарів захисникам України з початку повномасштабного вторгнення росії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

За повідомленням, поставка зі 100 тис. одиниць ізраїльських шестидюймових бандажів була направлена ​​Головнокомандувачу Медичних сил Збройних Сил України Тетяні Остащенко.

«Ізраїльський бандаж» – це засіб першої допомоги «три в одному», який виконує функції початкової пов’язки, аплікатора для притискання і додаткової пов’язки. Спеціально розроблений для того, щоб у процесі надання невідкладної допомоги його можна було легко закріпити для зупинки кровотечі з геморагічних ран, спричинених травматичними ушкодженнями. На полі бою такий простий предмет, як ізраїльський бандаж, може врятувати від загибелі», – пояснили в СКУ.

Зауважується, що ця доставка є першою з моменту створення 24 червня «Стратегічної дорадчої ради» (SAC) в рамках проєкту Unite With Ukraine. Окрім надання стратегічних військових консультацій, SAC надає консультації щодо закупівель спорядження, включно з визначенням постачальників і забезпеченням ефективності та якості обраного обладнання чи тактичного спорядження.

Нагадаємо, у червні в рамках кампанії СКУ #UniteWithUkraine було закуплено та доставлено в Україну найсучасніші протигази та фільтри до них на суму 885 тис. доларів США.

Також у рамках кампанії #UniteWithUkraine СКУ придбав для оборонців України на фронті безпілотний літальний апарат (БПЛА).

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-