На фестивалі у Болгарії приготували український борщ
Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Болгарії.
«Частуючи гостей смачним борщиком з пампушками, розповіли, що в Україні існує безліч рецептів борщу – з м’ясом, пісний, з рибою, з грушами, з квашеною капустою і навіть з медом, з вином, з чорносливом, з селерою, з грибами... При цьому у кожної господині є свій власний рецепт приготування борщику», – йдеться в дописі.
У Посольстві додали, що, для того, щоб гості не забули, як приготувати борщ, їм зробили особливий подарунок – тематичну листівку, спеціальну фотосесію для якої провела чарівна Юліана Барон, з рецептом улюбленої страви українців.
Як повідомляв Укрінформ, благодійний «День українського борщу» відбувся у столиці Португалії.
Фото: Посольство України в Болгарії / Фейсбук