У Таллінні відкрили виставку дитячих малюнків про українсько-естонську дружбу

У Таллінні відкрили виставку дитячих малюнків про українсько-естонську дружбу

Фото
Укрінформ
У Таллінні відбулося відкриття виставки дитячих малюнків «Дружба між Естонією та Україною».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонії.

За повідомленням, на виставці, яку було організовано за ініціативи та сприяння Міських зборів м. Таллінн і особисто Голови Міських зборів Євгенія Осиновського, представлено малюнки українських дітей з Херсона, Маріуполя, Харкова та інших найбільш постраждалих від російської агресії українських міст. У виставці взяли участь маленькі українці, що знайшли прихисток в Естонії, зокрема, учні початкових класів української школи під керівництвом Наталії Мяліциної.

«Щирість дитячого сприйняття теми дружби між Україною та Естонією дійсно вражає глядача. Саме діти – найбільш об’єктивні свідки і оцінювачі», – зауважили у диппредставництві.

Посол України в Естонії Мар’яна Беца, яка взяла участь у відкритті виставки, у своєму виступі вчергове подякувала естонській стороні за послідовну, наполегливу допомогу, яку надає Естонія Україні в її героїчній боротьбі з російським агресором за власну незалежність та мир в усій Європі.

Пані посол також закликала європейських партнерів України надати нашій державі такі необхідні для перемоги танки та літаки.

Нагадаємо, у Музеї окупацій і свободи Vabamu в Таллінні відкрилася виставка молодих українських художників «Просто», приурочену до року з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-