Президент СКУ долучиться до міжнародної конференції НАТО

Президент СКУ долучиться до міжнародної конференції НАТО

Укрінформ
Президент Світового конгресу українців (СКУ) Павло Ґрод долучиться до міжнародної конференції «Україна та НАТО напередодні Вільнюського саміту: від підтримки через перемогу до членства», яка відбудеться 27 червня. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Зауважується, що захід сприятиме пошуку нестандартного рішення щодо формату та процедури набуття Україною членства у Північноатлантичному альянсі. Присутні також обговорять можливі рішення країн-членів НАТО про практичні форми зміцнення безпеки України у війні з Росією. 

Читайте також: СКУ привітав резолюцію Європарламенту щодо членства України в НАТО

«Передбачається участь представників Офісу Президента України, Ради національної безпеки й оборони України, Офісу Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Міністерства закордонних справ та Міністерства оборони України, послів країн-членів при Штаб-квартирі НАТО та в Україні, високопосадовців Північноатлантичного альянсу, провідних вітчизняних та закордонних експертів з питань НАТО», – повідомили організатори. 

Конференція розпочнеться у вівторок об 11:00 за київським часом. Подія буде транслюватися на YouTube Міністерства закордонних справ України. 

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конгрес українців запустив всесвітню адвокаційну кампанію #UkraineInNATO. СКУ закликає всі українські громади, організації, українців та друзів України за кордоном долучатися до ініціативи.

Саміт лідерів НАТО, на якому Україна розраховує отримати чіткий сигнал про готовність приєднатися до Північноатлантичного альянсу, відбудеться 11-12 липня у Вільнюсі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-