У Брюсселі відкрили виставку юних українських художників про майбутнє без війни

У Брюсселі відкрили виставку юних українських художників про майбутнє без війни

Фото
Укрінформ
У будівлі Європейського парламенту в Брюсселі відкрили виставку юних українських художників «Світ, в якому я хочу жити!» (The world i want to live in!), яка показує світ майбутнього очима дітей, де немає місця війні, жорстокості та несправедливості.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Бельгії.

Диппредставництво подякувало за сприяння в організації цього заходу Міжнародній асоціації «Солдати миру» (AISP/SPIA), Бельгійському відділенню, та особисто віцепрезиденту Міжнародної асоціації «Солдати миру» в Західній Європі пану Альберту Тібору, а також Спілці миротворців ООН (м. Харків).

Особливу подяку висловлено Українському хабу громадянського суспільства за партнерство в рамках цього проєкту.

«Нам дуже приємно, що завдяки роботам цих юних українських митців світ може зрозуміти головну думку – війні не місце в невинних дитячих серцях», – зауважили в Посольстві.

Виставка триватиме до 3 липня 2023 року в Українському хабі громадянського суспільства в будівлі Європарламенту, станція Європа, Брюссель.

Нагадаємо, у приміщенні Європейського парламенту у Брюсселі відбувся показ документальної стрічки «Своє» українського режисера Мирослава Луцика про повномасштабну російську війну проти України.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-