У Туреччині українці домоглися скасування концерту Ані Лорак

У Туреччині українці домоглися скасування концерту Ані Лорак

Укрінформ
Посольству України в Турецькій Республіці, Консульству України в Анталії та українській громаді спільними зусиллями вдалося домогтися скасування концерту Ані Лорак у концертному залі The Cosmos Theatre.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін.

За його словами, це рішення ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості «артистки» у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти. Продаж квитків було зупинено, тим хто їх вже придбав будуть повернуті кошти.

Консул зазначив, що власники холдингу Kilit Hospatality Group з розумінням ставляться до ситуації в Україні та надають підтримку українській стороні після повномасштабного вторгнення рф.

Зокрема, за словами Олександра Вороніна, в рамках проєкту «Дитинство без війни» з евакуації дітей дітей-сиріт Дніпропетровської області, на початковому етапі його реалізації у березні-квітні 2022 року понад 200 дітей було розміщено в одному з готелів мережі та майже три місяці безплатно знаходились і харчувались там.

Нагадаємо, у березні Комітет Верховної Ради з питань інформполітики звернувся до Президента щодо позбавлення почесних звань «народний артист України» та «заслужений артист України» низки виконавців, зокрема Кароліни Куєк (Ані Лорак).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-