Представники діаспори обговорили з урядовцями Австралії допомогу Україні

Представники діаспори обговорили з урядовцями Австралії допомогу Україні

Фото
Укрінформ
Керівництво Союзу українських організацій в Австралії (СУОА) у складі Стефана Романіва, Катерини Аргиру та Христини Кметь відвідало Канберру, щоб подякувати австралійському уряду за підтримку України та обговорити останні ініціативи громади щодо допомоги своїй країні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Союз українських організацій в Австралії (Australian Federation of Ukrainian Organisations – AFUO).

Серед обговорюваних питань – продовження фінансування оборони України, ініціатива СУОА #Utes4Ukraine, візові питання для переміщених українців, запропонована урядом пропозиція щодо засудження Голодомору 1932-33 років як геноциду, визнання Росії терористичною державою та виконання урядом Акту Магнітського.

Зустрічі було проведено з Міністром закордонних справ Пенелопою Вонг, Міністром оборони Річардом Марлзом, Міністром з питань імміграції, громадянства та багатокультурності Ендрю Джайлзом, тіньовим Міністром внутрішніх справ Джеймсом Патерсоном, старшими радниками в Офісі лідера опозиції, а також старшими співробітниками Міністерства закордонних справ і торгівлі.

Представники української діаспори подякували урядовцям Австралії за значну та постійну підтримку України.

Нагадаємо, представники української громади Австралії у дев’яту річницю збиття літака рейсу MH17 вшанували в Канберрі та Хобарті пам’ять загиблих у цій трагедії.

Фото: Australian Federation of Ukrainian Organisations / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-