До Посольства в Лондоні завітали українські діти з Шотландії

До Посольства в Лондоні завітали українські діти з Шотландії

Фото
Укрінформ
Посольство України у Великій Британії відвідали українські діти, які приїхали з Шотландії, де знайшли прихисток від розпочатої Росією війни.

Яка передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

Дітей вітала дружина Посла України Інна Пристайко. Вона зазначила, що у ці важки часи відчутно, через які неймовірні випробування та складнощі проходять українські діти, розповіла про роботу дипломатичної установи та подякувала за дружню згуртованість і єднання у підтримці один одного.

Пані Пристайко відмітила, що сьогодні вживаються усі можливі заходи задля максимального захисту прав та інтересів українців у Великій Британії, а також створення всіх необхідних умов для проживання та навчання.

Своєю чергою талановиті діти подарували Посольству зворушливе виконання музичних творів, присвячених Україні, надихнули на оптимізм та вкотре довели, що українці об’єднані мрією про перемогу. Разом з дипломатами Посольства діти поклали квіти до пам’ятника князя Володимира у Лондоні та зробили спільне фото.

«Ми щиро вдячні отцю Андрію (м.Глазго) та батькам за допомогу в організації поїздки українських дітей до Лондона, і надалі залишаємося об’єднаними в одній великій українській родині, яка вірить у Перемогу та щасливе майбутнє нашої держави», – подякували у Посольстві.

Нагадаємо, у День Незалежності у приміщенні Посольства України у Великій Британії відбулися урочисті заходи за участі учнів та керівництва Української школи Пречистої Діви Марії у Лондоні.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-