Бандуристка KRUTЬ проведе свій перший великий тур Канадою

Бандуристка KRUTЬ проведе свій перший великий тур Канадою

Укрінформ
Відома українська соул-бандуристка Марина Круть 19 січня розпочне свій перший великий тур Канадою – упродовж місяця виконавиця відвідає понад 20 міст у восьми канадських провінціях.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Конгрес українців Канади – відділ Торонто (Ukrainian Canadian Congress - Toronto Branch).

Упродовж місяця виконавиця відвідає понад 20 міст у восьми канадських провінціях.

«Maryna Krut – українська бандуристка, співачка та поетеса, яка провезе традиційний український інструмент, бандуру, усією Канадою від Заходу до Сходу. KRUT на своїх концертах буде виконувати не тільки власні твори, а й розповідати історії із Донеччини та співати колядки із Галичини», – йдеться в дописі.

Мета туру Благодійна – зібрати кошти на дрони для Збройних сил України. Кошти будуть передані до канадського благодійного фонду «Second Front Ukraine Foundation» на підтримку проєкту «Iron Birds For Ukraine» («Залізні пташки для України»).

Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, у Торонто відбувся великий Різдвяний концерт за участю діаспорських колективів – дитячого хору «Жайвір», молодіжного ансамблю «Пролісок», жіночого хору «Діброва» та мішаного хору «Крещендо».

Фото з фейсбук-сторінки KRUTЬ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-