Посол в Ірландії зустрілася з лідерками українських громад у графстві Керрі

Посол в Ірландії зустрілася з лідерками українських громад у графстві Керрі

Укрінформ
Посол України в Ірландії Лариса Герасько обговорила шляхи посилення спільної роботи Посольства та української громади з лідерками українських громад графства Керрі та представницями неурядових організацій, які надають допомогу переміщеним українцям.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Зокрема, у зустрічі взяли участь такі організації: Newkd, South Kerry Development Partnership CLG, Tralee International Resource Centre – TIRC, KASI – Killarney Immigrant Support Centre.

Посольство висловило вдячність усім за самовіддану роботу із забезпечення комфортного перебування українських переселенців, а також зусилля зі збереження та популяризації української культури в містах графства.

Під час візиту до графства посол також зустрілася з Головою Ради графства Керрі, відвідала компанію Reamda Ltd, яка виробляє роботизовану техніку для проведення гуманітарного розмінування та дала інтерв'ю виданням Irish Independent Kerry's Eye та Radio Kerry.

Нагадаємо, згідно з останніми даними Міністерства юстиції Ірландії, кількість українців, які прибувають до Ірландії, в середньому становить понад 500 осіб на тиждень.

Фото: Embassy of Ukraine to Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-