Заступниця голови МЗС Боровець зустрілася з українською громадою в Нідерландах

Заступниця голови МЗС Боровець зустрілася з українською громадою в Нідерландах

Укрінформ
Заступниця Міністра закордонних справ України Ірина Боровець під час візиту до Нідерландів зустрілася з представниками місцевої української громади та обговорила з ними низку важливих питань.

Як передає Укрінформ, про це Ірина Боровець повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Під час зустрічі йшлося про нову, системну політику співпраці МЗС з українською всесвітньою спільнотою з метою посилити єдність українства за кордоном навколо підтримки світом відновлення територіальної цілісності України, суверенітету, засудження Росії як країни-агресора.

Сторони також говорили про спільні зусилля з протидії російській дезінформації, активності на підтримку України у Нідерландах, поширення правдивої інформації про російську агресію проти України, щоб залучати все більше ресурсів для наближення нашої перемоги.

Було обговорено й культурну дипломатію, яка дозволяє світові відчути та зрозуміти більше про українську ідентичність, яку так цілеспрямовано прагне знищити країна-агресор, участь громад у культурних подіях та збільшення культурної присутності України у європейському культурному просторі, зокрема у Нідерландах.

«А ще окремо говорили про важливу роль молоді у всіх напрямках роботи. Адже саме молодь є тією рушійною силою, яка здатна бути game changer в об'єднанні зусиль українців по усьому світу», – додала Ірина Боровець.

Нагадаємо, 13-14 травня на запрошення Уряду Нідерландів заступниця міністра закордонних справ Ірина Боровець взяла участь у заходах по лінії ЮНЕСКО у місті Гаага. 

Як повідомляв Укрінформ, МЗС завершує роботу над стратегією взаємодії з українцями за кордоном.

Фото: Iryna Borovets / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-