У Йорданії посольство й українська громада відзначили День вишиванки

У Йорданії посольство й українська громада відзначили День вишиванки

Фото
Укрінформ
Посол України в Йорданії Мирослава Щербатюк і працівники посольства в Йорданії 17 травня завітали до української громади в Аммані, щоб відзначити День вишиванки.

Як передає Укрінформ, про це посольство в Йорданії повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У рамках заходу Громадською організація «Українська Хата в Йорданії» представила особливу програму. Талановиті представники громади виконали відомі українські пісні, танці, хореографічні перформанси, декламували вірші й гуморески.

Наймолодші учасники також мали можливість долучитись до всесвітньої акції-флешмобу «Дитячі долоньки за мир», метою якого є об’єднання усіх дітей земної кулі у прагненні до миру в Україні та всьому світі.

«Українська вишиванка – це універсальний код, який єднає українців усього світу, виразно демонструє нашу ідентичність і нерозривний зв’язок з культурною спадщиною, історією та сьогоденням нашої Батьківщини. Українці Йорданії – разом, бережуть свої традиції та підтримують нашу країну на тлі триваючої повномасштабної російської збройної агресії. Ми залишатимемось й надалі об'єднаними нашими спільними традиціями та цінностями. Разом до перемоги!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, українська громада в Йорданії долучилася до відзначення дня народження Тараса Шевченка.

Фото: посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-