В Українському центрі в Дубліні відбулася зустріч з письменницею Софією Андрухович

В Українському центрі в Дубліні відбулася зустріч з письменницею Софією Андрухович

Фото
Укрінформ
В Українському центрі Ратмайнс в Дубліні пройшла зустріч із письменницею Софією Андрухович, яка розповіла про процес створення своїх уже відомих аудиторії творів, а також поділилася, як повномасштабна війна вплинула на її творчість.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила благодійна організація «Українська дія в Ірландії» (Ukrainian Action in Ireland).

«Звісно ж ми не впустили шанс показати письменниці бібліотеку центру. Тим паче, що на полицях нашої бібліотеки вже є книги Софії Андрухович, до яких сама авторка додала роман «Фелікс Австрія», подарувавши бібліотеці примірник. Ми обмінялися із Софією порадами. З нашого боку на запит більше дізнатися про Ірландію рекомендували книгу Максима Беспалова «Усе, що ви знаєте про Ірландію, – правда, але….», а від письменниці отримали пораду прочитати книгу Анни Грувер «Ії порожні місця», яке теж є в нашій бібліотеці», – йдеться в дописі.

В організації наголосили, що такі зустрічі та можливість спілкуватися про розвиток і розповсюдження сучасної української літератури цінуються ще більше після нещодавніх новин про російський удар по харківській друкарні «Фактор-друк».

Українська дія в Ірландії подякувала Софії та усім учасникам зустрічі.

Нагадаємо, у бібліотеці «Kerry Library» у місті Тралі (графство Керрі, Ірландія) відкрили Українську книжкову поличку, яка стала вже третьою в Ірландії.

Фото: Ukrainian Action in Ireland / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-