Відбувся злет Спілки української молоді у США

Відбувся злет Спілки української молоді у США

Фото
Укрінформ
Цьогорічний злет Спілки української молоді в Америці в оселі СУМ в Еленвілі (штат Нью-Йорк, США), який відбувся під гаслом «…Згине зло і правда переможе», зібрав понад 650 учасників.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association - CYM Global.

«Гарний настрій, позитивні враження, чесні змагання, дзвінки пісні, дружні зустрічі – всього цього було доволі на цій крайовій зустрічі, яка об'єднала сумівців з різних куточків Сполучених Штатів Америки», – йдеться в дописі.

Учасників злету Юнацтва СУМ Америки благословив генеральний Капелан СУМ владика Степан Сус.

Преосвященний владика у своїй проповіді ще раз пригадав усім присутнім, що «бути сумівською чи сумівцем – це бути готовим світитись для інших, показувати приклад великої любові до Бога та України».

Зауважується, що цього року Спілка української молоді в Америці відзначає 75 років із часу заснування, а також постійно вшановує памʼять Українських Героїв – захисників та захисниць, що поклали своє життя за Україну. Серед новітніх Героїв України є також ті, хто належав до СУМ.

На завершення Святої Літургії владика Степан Сус разом із довголітнім сумівцем, єпископом Стемфордської єпархії УГКЦ владикою Павлом Хомницьким відслужили панахиду за відомим сумівем отцем Романом Мірчуком та усіма полеглими Героями України.

Нагадаємо, Спілка української молоді провела у столиці Іспанії зустріч дружинників і засідання світової управи СУМ.

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-