У Йорданії за участі української громади відбулися заходи з нагоди Дня захисту дитини

У Йорданії за участі української громади відбулися заходи з нагоди Дня захисту дитини

Фото
Укрінформ
Члени української громади Йорданії з нагоди Міжнародного дня захисту дитини завітали до посольства України в Аммані, де було проведено низку культурних заходів.

Як передає Укрінформ, про це посольство України в Йорданії повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Так, до уваги гостей було представлено тематичну культурну програму, підготовлену Громадською організацією «Українська Хата в Йорданії», що включала в себе виконання українських патріотичних пісень та хореографічних перформансів.

Також учасники урочистих заходів мали можливість ознайомитись із виставкою малюнків дітей із числа української громади в Йорданії та долучитись до перегляду анімаційного фільму «Микита Кожум’яка» виробництва студії «Карандаш Анімейшен Студіо».

Окремою складовою програми стало проведення членами громади благодійного мініярмарку, на якому були представлені українські традиційні вироби декоративного мистецтва та національні страви.

За активну громадянську позицію та проведену роботу із консолідації української громади в Йорданії окремих членів діаспори відзначили почесними грамотами посольства.

За докладені творчі зусилля почесні грамоти також отримали діти, які долучились до підготовки згаданої виставки малюнків.

Посольство подякувало всім за активну участь, а також Karandash Animation Studio за надані відеоматеріали.

Нагадаємо, раніше у травні в Йорданії посольство й українська громада відзначили День вишиванки.

Фото: посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-