У Брюсселі відкрили фотовиставку про російську війну проти України

У Брюсселі відкрили фотовиставку про російську війну проти України

Фото
Укрінформ
У Брюсселі за підтримки посольства України в Бельгії відбулося відкриття виставки відомої української фотографині Катерини Мостової «Unveiled Ukraine».

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці посольства.

Зауважується, що цей проєкт розповідає про російську війну, яка розпочалася десять років тому, у 2014 році, з незаконної окупації Криму та брутальної агресії на сході України – у Донецькій та Луганській областях.

«Unveiled Ukraine» показує нам реальні історії українців, яким двічі довелося пережити вторгнення та окупацію, тікати від війни та залишити найдорожче - дім, рідних, спогади. Ми вдячні всім, хто стоїть на боці правди, свободи та незалежності. І хоч як нам важко, ми повинні пам'ятати, що світло завжди перемагає темряву. І українське світло обов'язково переможе», – сказала тимчасова повірена у справах України Наталія Аношина.

Посольство подякувало кураторці виставки Катерині Мостовій за представлення цього проєкту бельгійській аудиторії, щоб продемонструвати загальнонаціональний жах і трагічний досвід подій, які пережили та продовжують переживати українці.

Також подяка висловлена партнерам цієї виставки – Українському хабу громадянського суспільства та Ukrainian Voices, а також усім, хто долучився до реалізації цього проєкту.

Виставку в Українському хабі громадянського суспільства можна відвідати 31 травня, 7, 14, 28 червня з 14:00 до 18:00, а також 1, 2, 8, 15, 16, 22, 23 червня з 12:00 до 16:00.

Нагадаємо, українські школи в бельгійських містах Арлон, Брюссель, Гент, Льєж та Шарлеруа долучилися до благодійної акції посольства «Теплі обійми» з підтримки захисників і захисниць України.

Фото: embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-