Заступниця голови МЗС Боровець завітала до української школи у Нью-Йорку

Заступниця голови МЗС Боровець завітала до української школи у Нью-Йорку

Фото
Укрінформ
Заступниця Міністра закордонних справ України Ірина Боровець разом з постійним представником України при ООН Сергієм Кислицею відвідала Українську школу «Нова Хвилька» у Нью-Йорку (США).

Як передає Укрінформ, про це Ірина Боровець повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Мала унікальну можливість відзначити День захисту прав дітей далеко від дому, але в осередку чудового українства. Щиро вдячна директорці школи Мирославі Роздольській за запрошення», – написала вона.

За словами Боровець, їй було приємно бачити, як тут зберігають українську ідентичність та міцний звʼязок із Батьківщиною, попри тисячі кілометрів від рідного дому.

Також вона зустрілася з Миколою Сєргою з Культурного Десанту, які перебувають в Америці з благодійним туром.

«Сьогоднішній день нам вкотре нагадує, як наші українські діти потребують захисту. Саме тому докладаємо максимум зусиль спільно з нашими партнерами по Міжнародній коаліції за повернення українських дітей, щоб вже скоро всі наші дітлахи жили в мирній Україні», – додала заступниця голови МЗС.

Нагадаємо, у травні заступниця Міністра закордонних справ України Ірина Боровець під час візиту до Нідерландів зустрілася з представниками місцевої української громади та обговорила з ними низку важливих питань.

Фото: Iryna Borovets / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-