У Лондоні провели захід «Україна: вкрадене дитинство»

У Лондоні провели захід «Україна: вкрадене дитинство»

Фото
Укрінформ
Посольство у Великій Британії спільно з українськими митцями провело в London Scottish House захід «Україна: вкрадене дитинство» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

«Діти – це наш найбільший скарб і наше майбутнє. Дитинство має бути щасливим та мирним, і сьогодні наша держава робить усе заради того, щоб зберегти дітей від російського агресора, а також повернути додому тих, хто був незаконно вивезений або перебуває в окупації», – наголосили у диппредставництві.

Під час заходу відбувся показ документального фільму режисера Марії Спрінгіс (Mariia Springis) «Why Us?», спілкування у форматі запитань та відповідей, а також виставка малюнків Алекса Журби «Ukraine War Chronicles by Children's Eyes».

За повідомленням, модератором події була відома британська актриса Крістін Мілворд, яка з перших днів повномасштабного вторгнення допомагає нашій державі, а також презентує у Великій Британії та багатьох країнах Європи театральні вистави, присвячені Україні.

Крім того, у рамках заходу було започатковано соціальний проєкт з обміну листами між українськими та британськими школярами, спрямований на встановлення дружніх контактів та надання морально-психологічної підтримки українським дітям.

Нагадаємо, пластуни півдня Франції та франко-українська асоціація «Разом» в місті Каркассонні (регіон Окситанія ) провели спільну акцію, під час якої нагадали французам, що зараз відбувається з дітьми в Україні.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-