У Чикаго відбудеться благодійний концерт «Культурного десанту»

У Чикаго відбудеться благодійний концерт «Культурного десанту»

Укрінформ
В американському місті Чикаго відбудеться благодійний концерт об'єднання митців «Культурний десант».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

«Культурний Десант» – об'єднання захисників творчих професій. Їх діяльність спрямована на підтримку морально-психологічного стану, культурно-освітнього рівня та мотивації особового складу підрозділів за допомогою культури та мистецтва. На їхньому рахунку вже понад 3000 концертів», – ідеться в анонсі

Митці приїдуть в Чикаго, щоб подякувати за підтримку, представити українське мистецтво та культуру, які пройшли через фронт.

«Це чудова нагода побувати на концерті «Культурного Десанту» в Америці, адже зазвичай митці проводять їх на лінії фронту, у шпиталях і деокупованих містах. Запрошуємо всіх, хто з Чикаго та околиць долучитися», – запросили організатори

Концерт відбудеться 14 червня. Початок – о 18:30. Адреса: Ukrainian Cultural Center, 2247 W Chicago Ave. Вхід вільний (благодійні внески вітаються).

Організатори події: Help Heroes Of Ukraine та генеральне консульство України в Чикаго (США).

Нагадаємо, до школи при Кафедральному соборі Святого Миколая (St. Nicholas Cathedral School) у Чикаго (США) завітали ветерани російської війни проти України, які прибули до американського міста для участі у забігу з нагоди Memorial Day – «Soldier Field 10».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-