В Італії відбудеться конгрес Європейської асоціації жінок України

В Італії відбудеться конгрес Європейської асоціації жінок України

Укрінформ
В італійському місті Мілан 8 червня відбудеться конгрес Європейської асоціації жінок України, мета якого – об’єднання українок у Європі, захист їхніх прав та інтересів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило генеральне консульство України в Мілані.

Захід буде проведено в рамках проєкту European Association of Ukrainian Women. Під час конгресу заплановано обговорення актуальних питань про права жінок та роль жінки в сучасному суспільстві, про дружбу та взаємодію з Італією, з Міжнародними співтовариствами та Фондами, а також про консолідацію зусиль українських жінок задля збереження національної єдності й ідентичності.

Під час конгресу відбудуться панельні дискусії на такі ключові теми: гуманітарна допомога (способи отримання гуманітарної та соціальної підтримки); ідентичність (напрямки збереження української мови та культури); психологічна підтримка жінок і дітей; юридичний захист і правова допомога; бізнес-емпатія (розвиток жіночого підприємництва, адаптація бізнесу).

По завершенню програми буде проведено нетворкінг для обговорення спільних питань.

«Також ви маєте можливість подати заявки на нагородження членів вашої організації знаком «Гуманітарна складова Перемоги». Для цього необхідно надіслати лист-подання на електронну пошту організатора, вказавши ПІБ та особливі заслуги в середині організації. Урочисте нагородження відбудеться під час конгресу», – повідомили у генконсульстві.

Реєстрація доступна за посиланням. Контактна особа: Olga Ruseva, співорганізатор Конгресу +380 98 278 25 57 (Telegram, WhatsApp). Час і місце проведення: 8 червня о 10.00 Італія, м. Мілан.

Нагадаємо, у будівлі посольства України в Австрії відбулася презентація проєкту «Неймовірні. Жінки в історії», присвяченого видатним українським жінкам, що залишили свій слід в історії України та світу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-