У Греції провели благодійний вечір на підтримку українських дітей і ЗСУ

У Греції провели благодійний вечір на підтримку українських дітей і ЗСУ

Укрінформ
У грецькому місті Салоніки відбувся благодійний вечір на підтримку українських дітей і Збройних сил України, організований громадою «Україно-грецька ініціатива» (УГІ).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило консульство України в Салоніках.

У заході взяв участь консул України в Салоніках Євген Шквира.

 «Зустрітися приємною компанією, поспілкуватися, підтримати один одного, надихнутися один одним, зробити свій маленький вклад і підтримати людей, які захищають наразі свободу в Україні – це все було реалізувовано… в серці Салонік!», – повідомили в УГІ.

Водночас у консульстві зауважили, що громада УГІ продовжує єднати за дружнім спілкуванням українців Салоніків і грецьких друзів, які постійно та твердо підтримують Україну в її боротьбі за власну незалежність.

Своєю чергою УГІ висловила щиру подяку за участь і підтримку консулу Євгену Шквирі, членам громади УГІ, гостям, друзям України й усім небайдужим.

Нагадаємо, консул у Салоніках Євген Шквира здійснив візит до волонтерського центру «ΗΛΙΟΣ для українських мам та їхніх діток» м.Переа на запрошення його засновниці Варвари Яковіду та долучився до відправлення в Україну гуманітарної допомоги.

Фото: Natalia Pitsiura / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-