Делегація СКУ відвідає Берлін для адвокації інтересів України та залучення діаспори до відбудови

Делегація СКУ відвідає Берлін для адвокації інтересів України та залучення діаспори до відбудови

Укрінформ
Делегація Світового конгресу українців (СКУ) на чолі з Павлом Ґродом наступного тижня здійснить офіційний візит до столиці Німеччини, під час якого відбудуться зустрічі на високому рівні та діалог з громадою. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Основними темами зустрічей будуть адвокація інтересів України, залучення української діаспори до відбудови України та підтримка тимчасових українських переселенців у Німеччині.

Під час візиту президент СКУ виступить в Міжнародній конференції з питань відновлення України (Ukraine Recovery Conference) 11-12 червня. У заході також візьме участь Ярема Ковалів, очільник «Energize Ukraine»  – глобальної ініціативи СКУ, спрямованої на допомогу українській державі у відновленні енергетичної інфраструктури.   

У четвер, 13 червня, о 18:00 у Берліні відбудеться громадська зустріч з президентом СКУ за участі віцепрезидента СКУ в Західній Європі Володимира Когутяка та віцепрезидента Об’єднання українців Франції та голови Світової координаційної виховно-освітньої Ради СКУ Любові Любчик.

Адреса заходу: Hotel Continental – Weit.Blick, Archenholdstraße 25, 10315 Berlin.

У рамках візиту також заплановані зустрічі з німецькими урядовцями, дипломатами, головами, представниками проводів складових організацій СКУ в Німеччині, а також  проводами молодіжних організацій. Президент СКУ долучиться до Зборів Об’єднання українських організацій у Німеччині. 

Нагадаємо, Світовий конгрес українців на чолі з президентом СКУ Павлом Ґродом долучився до форуму «Роль інституцій діаспори у залученні інвестицій для відбудови України», що відбувся у Києві 29 травня за організації Торгово-промислової палати України.

Фото: Ольга Танасійчук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-