У Таллінні відбудеться дитячої та юнацької творчості фестиваль «Квіти України»

У Таллінні відбудеться дитячої та юнацької творчості фестиваль «Квіти України»

Укрінформ
У Таллінні 16 червня відбудеться Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Квіти України 2024», організований Асоціацією українських організацій в Естонії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці

«Це свято українського мистецтва, культури, традицій та обрядів. Це незабутні виступи учасників, пошук і підтримка здібних, обдарованих особистостей та встановлення тісних творчих стосунків між Естонією і Україною, а також країнами, де проживають українці», – йдеться в анонсі.

Участь у фестивалі беруть дитячі та молодіжні хори, вокальні, інструментальні та хореографічні ансамблі, студії, школи, солісти естрадного, класичного та народного співу віком до 21 року. Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням

Фестиваль «Квіти України» проводиться з 2001 року Асоціацією українських організацій в Естонії та Спілкою української молоді в Естонії за підтримки Міністерства культури Естонії та посольства України в Естонській Республіці.

Нагадаємо, близько 3 тис. людей відвідали другий фестиваль «Вишиванка об'єднує», який відбувся у Музеї просто неба у Таллінні з нагоди Всесвітнього дня вишиванки та Року багатства культур в Естонії.

Фото з фестивалю «Квіти України – 2023» Джерело: посольство України в Естонії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-