Спілка української молоді Австралії долучилася до всеавстралійської прощі в Канберрі

Спілка української молоді Австралії долучилася до всеавстралійської прощі в Канберрі

Фото
Укрінформ
Члени Спілки української молоді в Австралії взяли участь у Всеавстралійській єпархіальній прощі у храмі Святого Володимира в Канберрі, де зібралися духовенство та вірні з Мельбурна, Сіднея, Ардіра, Джілонга, Брізбена та Перта.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association - CYM Global.

За повідомленням, проща розпочалася архиєрейською божественною літургією, після якої було багато спільної молитви, розважань, духовних розмов і дружнього спілкування.

Під час літургії єпарх Мельбурнський Української греко-католицької  церкви Микола Бичок сказав: «Час прощі» – це час особливого спілкування з Богом в спільноті вірних, які об’єднуються разом в молитві задля зросту в християнських чеснотах вірі, надії та любові. Це час усвідомлення, що ми не одні в дорозі до вічності – ми прямуємо разом у спільноті вірних, яка називається Церквою Христовою».

Нагадаємо, Спілка української молоді запросила членів світової СУМівської родини до підготовки до 100-річного ювілею організації через програму «Шлях до 100-ліття», а також продовжувати допомагати Україні через програму «100 Дій до Перемоги». 

Фото: Ukrainian Youth Association - CYM Global / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-