У німецькому Дюссельдорфі відбувся захід з нетворкінгу українських організацій

У німецькому Дюссельдорфі відбувся захід з нетворкінгу українських організацій

Укрінформ
У Міському музеї Дюссельдофа (Німеччина) відбувся захід з нетворкінгу українських організацій, який будо організовано командою генерального консульства України та до якого долучилися близько 120 учасників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила генконсул України в Дюссельдорфі Ірина Шум.

«… Разом з українськими організаціями та ініціативами в регіоні Північний Рейн-Вестфалія ми зібралися, щоб познайомитися, замережуватися й посилити зусилля один одного задля спільної мети – підтримки українського опору та перемоги над агресором», – написала вона.

Пані Шум, зауважила, що разом з мережуванням планувалося зробити новосілля в новому приміщенні консульства на Луізенштрассе, але інтерес був настільки великий, що довелося шукати велику залу, якою став Міський музеї Дюссельдофа. Таку можливість надала директорка музею пані Сюзанне Аннa.

«Розділилися на групи та побрейнстормили щодо пріоритетів на таких напрямках роботи як гуманітарна допомога, адвокація, освіта, робота з молоддю, культура дипломатія та бізнес-звʼязки», – повідомила генконсул.

Нагадаємо, генеральний консул Ірина Шум відвідала місто Ремшайд, де побувала в Українському центрі, поспілкувалася з адміністрацією та з українцями, які змушені були залишити свої домівки через російську агресію.

Фото: Iryna Shum / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-