У Греції для українських дітей провели майстер-клас «Мій дім Україна»

У Греції для українських дітей провели майстер-клас «Мій дім Україна»

Фото
Укрінформ
Посольство України у Греції організувало для дітей майстер-клас з декорування пряників «Мій дім Україна», який був приурочений до Дня захисту дітей.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй сторінці у Фейсбуці.

У диппредставництві зауважили, що, на жаль, багато маленьких українців вимушено покинули свої домівки, через неспровоковану та нічим невиправдану російську агресію проти України. Тому цей захід був дуже особливим, адже дітлахи змогли візуалізувати свій рідний дім, яким вони його запам’ятали та яким він залишився у їхніх серцях та спогадах.

«Юні майстри та майстрині вклали в кожну домівочку дещо більше – майбутнє нашої України, яким вони його бачать, та яким вони хочуть, щоб воно було», – йдеться в дописі.

Посольство подякувало Грецькому фонду культури та кондитерській CandyCat за сприяння у організації такого чарівного заходу для майбутнього України.

Нагадаємо, в Українській суботній школі «Берегиня» та дошкільній групі, що діють при Асоціації «Українсько-Грецька Думка» та Культурно-освітньому центрі «Берегиня», а також в Українській недільній школі «Трембіта» відбулися святкування закінчення навчального року.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-