У Латвію прибула на лікування чергова група українських військових

У Латвію прибула на лікування чергова група українських військових

Фото
Укрінформ
У Латвію на лікування та реабілітацію прибула чергова група українських військових, поранених у боях із російським агресором.

Про це повідомляється у Фейсбуці Посольства України в Латвії, передає Укрінформ. 

Зазначається, що транспортування українських воїнів, як і раніше, забезпечувала громадська організація M-help.com у координації з латвійським Міністерством охорони здоров’я.

Зустріч українських бійців відбулася у Ризькій східній університетській лікарні (Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, RAKUS) за участі керівництва медичного закладу, представників ініціативи M-help та посла України в Латвії Анатолія Куцевола.

Протягом першого дня перебування, 20 червня, у RAKUS мала проводитися перевірка фізичного стану військових після поранення, проведених хірургічних операцій, а також тривалої дороги з України до Латвії. Після цього українських захисників буде направлено до латвійських медичних закладів, відповідно до напрямів подальшого лікування та реабілітації.

Посольство України вкотре висловило щиру подяку латвійській стороні за допомогу. А також - подякувало «українським захисникам за відвагу, відданість та жертовність під час захисту українського народу, незалежності та територіальної цілісності нашої держави».

Як повідомляв Укрінформ, із початком повномасштабного вторгнення Росії до України в Латвії загалом пройшли курс реабілітації 320 українських поранених військових.

Фото: посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-