Членів Союзу українців у Великій Британії відзначили нагородами

Членів Союзу українців у Великій Британії відзначили нагородами

Укрінформ
Поважні члени Союзу українців у Великій Британії (СУБ) були відзначені у почесному списку з нагоди дня народження Короля Чарльза ІІІ та нагороджені орденами MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) та BEM (British Empire Medal).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Європейський конгрес українців.

Зауважується, що в такий спосіб було відзначено їхню роботу з підтримки української громади й українських біженців, а також їхню багаторічну волонтерську діяльність у громаді.

Так, Федір Курлак, головний виконавчий директор Союзу українців у Великій Британії отримав орден MBE за заслуги перед українською громадою.

Преподобний Микола Матвіївський, генеральний вікарій Української Католицької Єпархії Пресвятої Родини Лондона нагороджений орденом MBE за заслуги у розселенні біженців.

Ханна Бітон-Гаврилюк MBE, голова СУБ Едінбурга отримала орден MBE за заслуги перед українцями в Шотландії.

Роман Боднарець, колишній фінансовий директор СУБ і давній волонтер нагороджений орденом BEM за послуги з переселення біженців.

Нагадаємо, в Українському культурному центрі Союзу українців у Великій Британії у Лондоні відбулася зустріч з президентом Світового конгресу українців (СКУ) Павлом Ґродом, у якій взяли участь близько сотні українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-