В Українському центрі в Лондоні обговорили забезпечення перемоги України у війні з РФ

В Українському центрі в Лондоні обговорили забезпечення перемоги України у війні з РФ

Фото
Укрінформ
В Українському культурному центрі Союзу українців Британії в Лондоні провели захід кампанії #UkraineMustWin, під час якого відбулися обговорення та обмін ідеями щодо забезпечення перемоги України у війні з Росією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Сполученому Королівстві. 

Подію було організовано UK Friends of Ukraine та Support Ukraine / London Euromaidan за підтримки посольства.

Тимчасовий повірений Едуард Фесько виголосив вступне слово на дискусії за участю таких спікерів, як Джо Пауелл, кандидат від Лейбористської партії в Кенсінгтоні та Бейсуотері; Влодко Павлюк із СУБ Лондон; Фелісіті Бучан, кандидатка від Консервативної партії в Кенсінгтоні та Бейсуотері; Едвард Лукас, кандидат від Ліберальних демократів у Лондон сіті та Вестмінстер; і баронеса Блекстоун, член Лейбористської партії в Палаті лордів.

Кампанія #UkraineMustWin зосереджена на чотирьох ключових діях: озброїти Україну для Перемоги, визнати Росію державою-спонсором тероризму; змусити рф заплатити шляхом конфіскації активів, що потрапили під санкції, і передачі отриманих коштів Україні; посилити санкції та інші економічні заходи для позбавлення російської військової машини фінансування.

«Ми вдячні за заяви підтримки від усіх провідних політичних партій Сполученого Королівства, дякуємо учасникам зустрічі за їхній внесок, і з нетерпінням чекаємо на продовження співпраці!», – подякували у диппредставництві.

Нагадаємо, поважні члени Союзу українців у Великій Британії (СУБ) були відзначені у почесному списку з нагоди дня народження Короля Чарльза ІІІ та нагороджені орденами MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) та BEM (British Empire Medal).

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-