Україну представлять на святкуванні Дня незалежності США у Вашингтоні

Україну представлять на святкуванні Дня незалежності США у Вашингтоні

Укрінформ
Одна з найбільших українських благодійних ініціатив у США United Help Ukraine представить Україну на Національному параді до Дня незалежності у Вашингтоні, округ Колумбія, 4 липня 2024 року.

Як передає Укрінформ, про це ініціатива повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Приходьте подивитися на нас на параді, де ми об'єднаємо нашу громаду, щоб представити Україну, подякувати американському народу за його непохитну підтримку та підвищити обізнаність про боротьбу України за те, щоб залишатися вільною, демократичною та незалежною державою», – йдеться в анонсі.

Зауважується, що секція маршуватиме під «Барабан» Артема Пивоварова та Клавдії Петрівни разом з представниками інших місцевих українських громад округу Колумбія.

«Хоча ми не можемо вмістити всіх, хто бажає взяти участь у марші, ми сподіваємося на вашу підтримку у Вашингтоні та в Інтернеті. Одягайте вишиванки та американські кольори і гордо розмахуйте прапорами США та України 4 липня, продовжуйте підвищувати обізнаність про Україну у ваших місцевих громадах та продовжуйте підтримувати United Help Ukraine» – закликали в організації.

Додаткову інформацію можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, у нью-йоркському Брукліні проходить виставка малюнків дітей з Харкова, який практично щодня зазнає обстрілів з боку російських військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-