Дизайнерка з українським корінням представила на Берлінському тижні моди свою нову колекцію

Дизайнерка з українським корінням представила на Берлінському тижні моди свою нову колекцію

Фото, відео
Укрінформ
Дизайнерка з українським корінням Єва Герцог (Ewa Herzog) представила на Берлінському тижні моди свою нову літню колекцію, яка вразила гостей ніжністю, елегантністю та романтичністю.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Сама героїня  вечора  вийшла в футболці власного дизайну зі словом «ВОЛЯ», стилізованим під Тризуб.

Вона розповіла, що це перший показ після того, як почалась пандемія, а потім і повномасштабна російська війна проти України.

Проте останні понад два роки справ у дизайнерки було багато.

Єва ще до початку повномасштабної війни займалась благодійною діяльністю, але після 24 лютого 2022 року спрямувала всі свої сили на допомогу Україні, зокрема, заснувала фонд EMWA Foundation і відправляла вантажівки з гуманітарною допомогою – продуктами харчування, медикаментами та обладнанням тощо. А також створила в перші ж тижні війни разом з рідними та друзями інфраструктуру для підтримки українських біженців. Їй допомагали численні знайомі та організації.

Дизайнерка з українським корінням представила на Берлінському тижні моди свою нову колекцію / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Після показу 2 липня дизайнерка зустрілася з представниками львівського реабілітаційного центру UNBROKEN.

Зауважимо, що Ewa Herzog у 2010 році закінчила Берлінську школу AMD Mode & Design і одразу ж заснувала однойменний бренд. Чимало німецьких зірок вдягаються в моделі, створені дизайнеркою.

Нагадаємо, у Сеулі в рамках найвідомішого конкурсу дизайнерів і моделей традиційного корейського одягу «Grand Final Korea Hanbok Model Contest 2024» відбувся показ колекції відомої української дизайнерки Оксани Полонець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-