У центрі Лос-Анджелеса провели мітинг після російського ракетного обстрілу України

У центрі Лос-Анджелеса провели мітинг після російського ракетного обстрілу України

Фото
Укрінформ
У центрі Лос-Анджелеса (США) кілька сотень людей організували мітинг на підтримку України після масованого російського ракетного обстрілу українських міст та дитячої клініки «Охматдит у Києві 8 липня.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Суспільне

Акцію було організовано фундацією Stand With Ukraine. Демонстранти мали на меті привернути увагу американців на злочини Росії в Україні та необхідність американської допомоги.

Також організатори закликали звертатися до конгресменів і сенаторів, аби нагадати про важливість підтримки з боку США на законодавчому рівні.

Марш супроводжувався клаксонами автівок, люди йшли з прапорами та плакатами з написами «Зупиніть Російський Рейх», «Дозвольте Україні відбиватися», «НАТО, врятуй українських дітей негайно», «Ні перемовинам із російськими терористами» тощо.

Нагадаємо, українська громада у США провела акцію протесту в центрі Чикаго після масованої російської атаки України 8 липня, коли було запущено 38 ракет.

Через обстріли постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня «Охматдит».

За останніми даними, внаслідок російського ракетного обстрілу України загинули 38 людей, серед них четверо дітей, рятувальна операція триває. 190 людей отримали поранення. У лікарнях Києва перебувають 64 людини, 28 госпіталізовано в Кривому Розі, 6 людей – у Дніпрі».

Фото: Anna Matviyishina / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-