У Нью-Йорку українці закликали притягнути Росію до відповідальності

У Нью-Йорку українці закликали притягнути Росію до відповідальності

Фото
Укрінформ
На Таймс-Сквер у Нью-Йорку (США) українці провели акцію, щоб нагадати всьому світу про те, що Росія вчиняє геноцид українського народу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило генеральне консульство України в Нью-Йорку.

«Росія не може стверджувати, що не знає, куди летять її ракети, і повинна нести повну відповідальність за всі свої злочини. Дуже важливо, щоб світ не мовчав про це, і щоб усі бачили, що таке Росія і що вона робить», – ідеться в дописі.

ГКУ подякувало всім, хто підтримує та залишається з Україною, а Svitanok.nyc – за організацію протестних акцій.

Нагадаємо, у центрі американських міст Лос-Анджелес і Чикаго відбулися мітинги після російського ракетного обстрілу України 8 липня.

8 липня Росія запустила по Україні 38 ракет. Через обстріли постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня «Охматдит».

Удень 9 липня Національна поліція України повідомила, що внаслідок російського ракетного обстрілу України 8 липня загинули 42 людей, серед них четверо дітей, рятувальна операція триває. За даними Київської міської військової адміністрації, станом на ранок 10 липня кількість загиблих у Києві зросла до 34.

Фото: Consulate General of Ukraine in New Yor / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-