В Афінах українці протестували проти російських злочинів в Україні

В Афінах українці протестували проти російських злочинів в Україні

Фото
Укрінформ
Українська громада провела на площі Синтагма в центрі Афін акцію протесту проти злочинів Російської Федерації в Україні, зокрема ракетного обстрілу українських міст і дитячої лікарні «Охматдит» у Києві.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Греції.

«На мітинг українці в Греції та друзі України вийшли із світлинами руйнувань українських міст в результаті масованих ракетних атак Росії по Україні 8 липня, зокрема фотографіями зруйнованої дитячої лікарні «Охматдит», а також фотографіями онкохворих дітей, які сиділи з крапельницями та підключені до медичних приладів поряд із завалами», – йдеться в дописі.

У диппредставництві наголосили, ці кадри стали символом того невимовного горя, яке принесла російська війна в Україну, і нагадуванням про необхідність негайних дій та консолідація міжнародних зусиль для зупинення агресії Росії.

«Дякуємо кожному, хто долучився до акції. Разом ми сила і тільки разом ми переможемо!», – додали у посольстві.

Нагадаємо, українці Північної Греції зібралися на мирну акцію протесту на головному майдані Салонік, аби вшанувати пам’ять загиблих в результаті російської ракетної атаки 8 липня та привернути увагу грецької спільноти й іноземних гостей міста до нелюдської війни Росії проти України. 

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-